Myskväll

Sitter just nu och äter chips, dricker hemmagjord chai-latte och kikar på Paradise hotel. Så mysigt! ♥
 
 
 
 

MATI

Idag efter skolan gick jag och Unn hem till mig och åt mellis. Vi ska plugga nu, usch! Men det är bra, kommer kännas skönt om vi kommer lite före. :) Unn köpte en enorm baugette med avokado på, och det såg så gott ut! Jag köpte en grapefrukt, men jag åt även:
 
♥ Blåbär med mjölk ♥
♥ Banan med nutella ♥
♥ Macka med fetaost ♥
 
Jag äter alltid mycket till mellis, hihi!
 
 
Mmm! ♥

Headphones

 
Åh jag älskar de här hörlurarna, skulle vara så häftiga att ha. Vitt och guld ser så fint ut tillsammans. :) 
 
De kommer från FRENDS och finns att köpa här!

Pancakes

Jag har precis ätit pannkakor, det var så gott! Med hallon och nutella på, bästa! Jag har ätit väldigt mycket pannkakor till lunch på sistonde, dels för att det är gott men också för att det går så snabbt och bra att göra! :)
 



Hairspray

 
Kollar på denna filmen just nu. Jag hänger inte riktigt med, eftersom jag bloggar samtidigt. Filmen verkar ganska bra, dock lite för mycket sång tycker jag. Nu ska jag gå och steka pannkakor! :)

JUL

Åh vad jag redan saknar julafton! Det är definitivt min favoritdag på året, så det var lite synd att jag inte fick blogga om det då jag hade min paus. Vi har fortfarande kvar lite av julmaten här hemma, så jag har tröttnat lite på det nu dock, haha. Jag kom bara att tänka på jul idag när jag såg hur tomt det såg ut i fönstret, där granen stod förut. 
 
Bild från julafton.
 
Jag har varit fortsatt sjuk idag och mest suttit vid datorn och kollat omkring. Snart ska jag äta middag dock, första gången jag står upp idag känns det som, haha! Vi ses kompisar! :) ♥

god frukost

 
Idag åt jag en jättegod frukost - keso med banan och kiwi! På sistonde har jag ätit keso helt tiden, jag älskar det!
 
När jag vaknade i morse hade jag helt tappat min röst - det gick verkligen inte att prata! Det har blivit lite bättre nu efter ett tag, men det låter fortfarande som om jag är i mitten av målbrottet haha! Jag hoppas det blir bättre tills imorgon iallafall. :)

promenad

Idag kände jag för att komma ut lite i luften, eftersom jag varit sjuk ett tag. Jag och mamma tog därför en liten fotopromenad i parken. Det var väldigt mysigt! Det var väldigt länge sedan jag gjorde det faktiskt, det är lite svårt med kameran nu när det är så kallt. Men det gick bra. :)
 
 
 

Flash

Igår stod jag vid spegeln och försökte ta några bilder med hjälp av blixten på min mobil. Det gick väll sådär. Min blixt gick dock sönder idag, så jag kommer nog inte kunna göra det här igen på ett tag, haha.
 
 

Fruktsallad

 
Idag vaknade jag redan klockan 7, och gick upp direkt. Det är åtta timmar tidigare än jag vaknat senaste veckan, haha! Sedan gick jag ut på stan med mamma och köpte några småsaker som jag kanske visar senare. Till middag idag åt vi kalkon, och sedan fruktsallad. Är så mätt att jag knappt kan ställa mig upp nu!
 
Hur var eran dag? :)

Presenter

Idag kom några sena julklappar vi fick från våra kusiner i Amerika. Jag fick bl.a en bok och en liten body lotion. Det var jättemysigt! :) Nu ska jag bara mysa framför TV:n resten av kvällen. ♥

Hej :)

Nytt år, och jag tänkte att jag kanske skulle göra en nystart på bloggen, så jag kommer börja igen här på bloggen! Har nästan inga läsare nu, men iallafall. :) Hoppas ni mår bra! ♥
 
 

Bilder från Paris

 
Vi var inte inne där, men det såg så fint ut bara ♥
Crêpes ♥
Två duvor! Älska duvor!
Vårat hotellrum!
Eiffeltornet!
 
Mys på café med croissanter! BÄST!
Ni fattar inte hur god den var! ♥♥
Han jonglerade, sjöng och hade fiskar på huvudet! Härlig.
 

RSS 2.0